Tvsaire Yaşam

Moda trendleri ve eğlence Blogger Bazaar'da buluştu

Yazan: Tuncay Bayram Harun Vedat Şahnacı

Bu yıl beşincisi düzenlenen Blogger Bazaar moda alanında 42 blog yazarını binin üstünde ziyaretçiyle buluşturdu

Moda alanında blog yazarlarını buluştran Blogger Bazaar organizasyonunun beşincisi 23 Mart Pazar günü İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Moda blogger'larının kendi yarattıkları trendleri, kendi takipçileriyle paylaşabilmelerini sağlayan Blogger Bazaar, blogger'ların tasarımlarını ve kendi ürettikleri kıyafetleri okurlarına satma imkanı da sağlıyor. Daha önceki organizasyonlarda 12 blogger'ın katıldığı Blogger Bazaar bu yıl  42 blogger'a ev sahipliği yaptı ve binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Blogger Bazaar sayesinde birbirlerini tanıma fırsatı yakalayan bloggerlar, tasarımlarını da birbirleriyle paylaştı. Katılımcılar, gün boyunca hem ünlü moda blogger'larıyla tanışma imkanı bulurken çeşitli markalar da sosyal medya üzerinden yürüttükleri yarışmalarda hediyeler dağıttı.

Pek çok farklı sektörden farklı markaya dijital pazarlama alanında destek veren Vesta Event’in düzenlediği Blogger Bazaar önceki yıllarda İzmir Alaçatı ve İstanbul'da gerçekleştirilmişti.

İlhamını internet ortamından alan Blogger Bazaar, Pazarz.com ve Shopinomi.com gibi yeni kurulan pek çok web sitesini katılımcılarla tanıştırdı ve uzmanlık alanları hakkında blog yazarlarına bilgi verdi.

Yorum yazın