Yaşam

Ulaşılabilir lüks, Kanyon’da

Yazan: Gökcem İslam

Melis Güçtaş’ın kurucusu olduğu ikinci el lüks moda platformu olan ModaCruz Kanyon AVM’de Pop-up mağazasını açtı.

İkinci el moda markalarının satıldığı Modacruz, 4 Ekim’de Kanyon AVM’de pop-up mağazasını açtı.

Açılışı 11 Ekim’de yapılan Modacruz Pop-up Store faaliyetine 4 ay süreyle devam edecek.  Mağazanın daha sonra Kanyon AVM’de devam edip etmeyeceği 4 aylık sonuçlara göre kararlaştırılacak. Mağazaya olan ilgiye göre başka bir AVM’ye yeni bir mağaza açılması ya da bulunduğu yerde devam etmesi de söz konusu.

Yaklaşık 2 milyon kadın 3 yıldır ModaCruz aracılığıyla giymediklerini nakde çevirerek ek gelir elde ediyor. ModaCruz kullanıcıları artık sadece aplikasyon ve site üzerinden değil Modacruz Pop-up Store’da da lüks ürünlerinin satışını yapabilecekler. Mağazaya kullanıcıların lüks ürünlerinin konulabilmesi için bir form doldurulması yeterli. Eğer koymak istediğiniz ürününüz kriterlere uyuyorsa Kanyon AVM’nin -1. katında ModaCruz Pop-up Store’da yerini alacak demektir.

Kadınlara fırsat yaratmak istediğini her röportajında belirten Melis Güctaş tarafından kurulan ModaCruz’a şu ana kadar 6 milyondan fazla ürün yüklenmiş durumda.

Mağazanın açılışına katılan ünlü isimler, akıllı alışverişe dikkat çekmek için giymedikleri lüks marka kıyafet ve aksesuarları mağazaya getirdiler. Buradan elde edecekleri geliri de istedikleri yardım kuruluşuna bağışlayacaklar.

Yorum yazın