Gündem

Ahmet Şık bugün adliyede

Yazan: HaberVs

HaberVs Önceki gün yapılan operasyonlarda gözaltına alınan HaberVs editörü Ahmet Şık ve gazeteci Nedim Şener’in de aralarında bulunduğu 9 kişinin bugün saat 13:30’dan sonra Beşiktaş Adliyesi’nde savcıya ifade vermesi bekleniyor. Şık’ın avukatlarından alınan bilgiye göre gözaltına alınanlar susma haklarını kullandıkları için bugün savcılık ifadesi için Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’nden Beşiktaş Adliyesi’ne götürülecekler. İfadelerin ardından savcılığın […]

HaberVs

Önceki gün yapılan operasyonlarda gözaltına alınan HaberVs editörü Ahmet Şık ve gazeteci Nedim Şener’in de aralarında bulunduğu 9 kişinin bugün saat 13:30’dan sonra Beşiktaş Adliyesi’nde savcıya ifade vermesi bekleniyor.

Şık’ın avukatlarından alınan bilgiye göre gözaltına alınanlar susma haklarını kullandıkları için bugün savcılık ifadesi için Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’nden Beşiktaş Adliyesi’ne götürülecekler. İfadelerin ardından savcılığın serbest bırakma veya tutuklama istemiyle mahkemeye sevketme olasılıkları bulunuyor.

Şık’ın çalışma arkadaşları destek için saat 13:30’dan sonra adliye önünde olacak.

Yorum yazın