Gündem

Barbaros Şansal’dan haber alınamıyor

Yazan: HaberVs
Gökhan Tan

Halk TV’de yayına katıldıktan sonra gözaltına alındığı iddia edilen modacı Barbaros Şansal’dan hâlâ haber alınamıyor. Avukatların verdiği bilgiye göre Şansal gözaltında değil.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kılıç ve avukat Ramazan Demir Twitter hesabından, Barbaros Şansal'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde olmadığını duyurdu.

Barbaros Şansal, dün akşam Halk TV’nin canlı yayına telefonla bağlandı. Polisin Taksim’de uyguladığı şiddeti canlı yayında aktaran Şansal, konuşmasını bitirdikten sonra telefonu kapattı. Reklam arasında Halk TV spikeri Lale Özan Arslan’a mesaj gönderdiği iddia edilen Şansal “Kapımda siviller var, gözaltı talebi ile zili çalıyorlar” dedi.

Şansal’ın bu mesajının ardından, Arslan’la bağlantısı koptu.

Gerçekgündem'de yer alan habere göre Şansal’ın gözaltına alındığı yakın arkadaşı sanatçı Güvenç Dağüstün tarafından doğrulanmıştı. Ancak sabah saatlerinde Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giden avukatlar bu iddiayı doğrulamadı.


Bu arada Şansal’ın hesabı @barbarossansal’dan saat 02:16’da “Çevik kardeş : Onurlu yaşa İstiklal bizim sen artık E5 e çık ! ki sana Eminem diyelim ! NOT : Bu ara şifrem güvendiğim bir direnişçidedir!” tviti atıldı.

Su tvit, Modacının Twitter hesabının kendisi tarafından kullanılamadığını düşündürdü.

Yorum yazın