Medya

Yeni internet televizyonu Kumanda TV yayında

Yazan: HaberVs

HaberVs muhabirleri yeni bir projeye imza attı. Yeni model internet televizyonu Kumanda.tv özgün içeriği ve yayın kalitesiyle dikkat çekiyor

HaberVs muhabirlerinden Aren Arda Kaya ve Yusuf Kasuto’nun hayata geçirdiği Kumanda.tv adlı internet televizyonu 30 Nisan’dan beri yayında. Özgün içeriğiyle dikkat çeken bir internet televizyonu olan Kumanda, tüm haftaya yayılan yayın akışı içinde izleyicilere farklı kategorilerde keyifli programlar sunuyor.

Ünsal Özmestik ve Nağme Öğmen tarafından hazırlanan bilişim hukuku programı “Ara Karar”, krampon.net ekibinin hazırladığı ve Murat Erden’in sunduğu spor mizah proramı “Krampon”, mobil uygulama rehberi “App”, Cem Avnayim ve Semi Namer’in hazırladığı  her derde deva “Hey Doktor!”, internette haftanın popüler YouTube videolarının derlendiği “Arif’in Manchester’a Attığı Golü Ararken” ve Kylie Wilbur tarafından hazırlanan kültür sanat programı “Ajanda” ile yayın hayatına başlayan Kumanda İnternet Televizyonu içeriğini her geçen gün daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Tıkla-izle yayın modeline sahip bu girişim, yayın akışı dışındaki saatlerde de kullanıcılarına diledikleri zaman diledikleri programı izleme fırsatı sunuyor. Halen yayında olan programlar ve içerikleri ise şöyle:

Krampon
İçeriğinin neredeyse tamamını krampon.net üyelerinin yarattığı, futbol ağırlıklı, Türkiye'nin en çok atan ikinci spor programı! Sabri, Selçuk, Alex, Melo, Q7, Sow, Colman, Yobo, Alanzinho, Bienvenu, herkes burada! Bu haberlerle lig bitmez!

Ara Karar
Ara Karar, Bilişim ve İletişim Teknolojileri Hukuku üzerine internet kullanıcılarının merak ettikleri konularda, bilişim dünyasına dair güncel haberleri, girişimleri, ilginç mahkeme kararlarını ve bu sektördeki hukuki gelişmeleri bildiriyor.

Ajanda
Kültür ve sanat dünyasından uzak kalmamanız için Kumanda sizlere bir ajanda hazırladı. Şehirdeki güncel sergi, tiyatro, konser gibi etkinlikleri ajandamıza not düşüyor, sizlerle paylaşıyoruz!

Hey Doktor!
Başınız mı sıkıştı? Çözemediğiniz sorunlar ya da sormaya utandığınız sorular mı var? Bizim bildiğimiz iyi bir doktor var! Her şeye bir cevabı olan insalar vardır ya hani, bizim doktor da öyle… Deneyin, pişman olmayacaksınız!

APP
Hayatınızı kolaylaştıracak ve eğlenceli hale getirecek akıllı telefon ve tablet bilgisayar uygulamalarını APP sizler için inceliyor!

Arif'in Manchester’a Attığı Golü Ararken
Sene 1993… Galatasaray zorlu Old Trafford deplasmanında Manchester United'tan 3-3'lük beraberlikle dönerek tarihi bir skor elde etmişti. Maçın en güzel golü Arif Erdem'in uzaktan Schmeichel'i avladığı füzesiydi. Yıllarca video paylaşım sitelerinde aranan o golü bakalım Kumanda bulabilecek mi? Serüven başlasın!

Yayın akışı hakkında bilgi için hazırlanan kısa videoya http://kumanda.tv/p/programlar/ adresinden ulaşabilirsiniz. www.kumanda.tv adresi üzerinden ulaşabileceğiniz Kumanda’yı ayrıca Facebook ve Twitter hesapları üzerinden de takip edebilirsiniz.

Yorum yazın