Gündem Tvsaire

Ahmet Şık'a 'gönülden bir selam'

Yazan: HaberVs

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu, mezuniyet töreninde çalışma arkadaşı Şık'a “gönülden bir selam” göndermişti

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu, fakültenin mezuniyet töreninin gerçekleştiği 30 Haziran’da yaptığı konuşmada, Medya ve İletişim bölümünün tutuklu öğretim görevlisi Ahmet Şık’a “bir selam” göndermişti. Nalçaoğlu’nun konuşmasının bu bölümünü, HaberVs’nin yeni yayın dönemine başlaması nedeniyle yayınlıyoruz.

Nalçaoğlu’nun konuşmasının Ahmet Şık’la ilgili bölümü:

“Üniversiteden çalışma hayatına yöneldiğiniz bu anda ne yazık ki karşılaşacağınız gerçekler pek de iç açıcı değil. Bugün Türkiye’de hâlâ basın ve ifade özgürlükleri tartışılır halde. Üzülerek ifade etmek isterim ki bütün bunların yanı sıra cezaevinde çok sayıda medya çalışanı adil yargılama beklerken özgürlüklerinden fedakarlık etmeye zorlanıyorlar.

“Değerli dostlar, sevgili kardeşlerim. Buradan fakültemiz öğretim elemanı, çalışma arkadaşım, gazeteci Ahmet Şık’a gönülden bir selam göndermek isterim.”

Yorum yazın