Genel

“Casablanca” konulu takı sergisi 22 Mayıs’ta başlıyor

Yazan: [email protected]

Sendy Leon Aslında her biri bambaşka şeylerle ilgilenenen üç sanatçı, sanata olan tutkuları sayesinde bir araya geldi. Servisîmin Cömert Birced, 27 yıl profesyonel yöneticilik yaptı, şimdi ise KAGİDER’in (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) yönetim kurulunda gönüllü olarak görev yapıyor. Beki Leon ressam, Sara Benun ise antikacı… Sergilenen takıların tasarımına sinema tarihinin en önemli ve en ünlü […]

Sendy Leon

Aslında her biri bambaşka şeylerle ilgilenenen üç sanatçı, sanata olan tutkuları sayesinde bir araya geldi. Servisîmin Cömert Birced, 27 yıl profesyonel yöneticilik yaptı, şimdi ise KAGİDER’in (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) yönetim kurulunda gönüllü olarak görev yapıyor. Beki Leon ressam, Sara Benun ise antikacı… Sergilenen takıların tasarımına sinema tarihinin en önemli ve en ünlü filmlerinden biri olan “Casablanca” ilham kaynağı olmuş.

1942 yapımı Casablanca filminin yönetmeni Martin Curtiz başrol oyuncuları ise Humphrey Bogart ve İngrid Bergman’dı.

Sergide, İngrid Bergman, Humphrey Bogart gibi filmin ana karakterlerinin akıllardan silinmeyen yüzleri kolye, küpe, broş veya yüzük olarak karşınıza çıkıyor.

“Bir Film, Bir Etki, Bir Takı” adlı sergi 22 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Akatlar, “Garage of Art Sanat Galerisi”nde meraklılarını bekliyor.

Bir Film, Bir Etki, Bir Takı”
22 Mayıs – 8 Haziran 2008
Sergi Pazar hariç hergün 10.00 – 18.00 arası ziyaret edilebilir.

Garage of Art
Adnan Saygun Cad. Belediye Sit. Leylak Apt. 1-19 Etiler.
(Akmerkez, Ulus kapısı karşısı, Garage Oto altı, bahçekatı)
Tel:212-351 16 04. Fax: 212-351 18 04

Yorum yazın