Sanat

NarPhotos'la Fotoğraf Atölyesi

Yazan: HaberVs
Serra Akcan/NarPhotos

NarPhotos fotoğrafçıları, 19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde İznik Zeytince Dağevi'nde bir fotoğraf atölyesi düzenliyor.

Uluslararası dergi ve gazetelerde editöryel fotoğrafçılık hizmeti veren NarPhotos, yeni bir fotoğraf atölyesi düzenliyor.
2003 yılında yedi bağımsız fotoğrafçı tarafından kurulan NarPhotos, bu tarihten itibaren sürdürdüğü atölye çalışmalarına İznik Zeytince Dağevinde gerçekleştirilecek haftasonu atölyesi ile devam ediyor. 19-20 Mayıs  tarihleri arasında gerçekleştirilecek atölyede fotografik ifade olanaklarıbir portfolyo hazırlamakdergilerle çalışmak, günümüz fotoğrafında yeni eğilimler ve multimedia uygulamaları konusunda   katılımcıların deneyimlerini arttırmayı hedefliyor.

 Atölye çalışması, “Portfolyo Değerlendirme”, “Platon’un Mağarasından, Aydınlık odaya Fotoğrafın Kısa Tarihi”, “Anlatmanın Başka Bir Biçimi–Fotoğrafla Anlatmak”, “Fotoğraf Tarihinden Bir Seçki–Fotoğrafçılar ve Konuları”, “Bir Foto-story hazırlamak: Bir Fotoröportaj hazırlamanın evreleri”, “Örnek Hikayeler–NarPhotos Fotoğrafçılarından Deneyimler”, “Günümüz Fotoğrafında Yeni Eğilimler ve Anlatım Biçimleri” ve “Modern Dünyada Fotografik Konular –Yeni bir anlatım yolu olarak multimedia” başlıklarından oluşuyor.

Atölye hakkında detaylı bilgi  0212 245 82 95  –  0533 432 72 20 numaralı telefonlardan alınabilir.


Yorum yazın