Genel

Teknolojik ürünler V

Yazan: HaberVs

Övgü AKGÜRGENovgu@medyakronik.com USB TV TV kartı olmayan bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış USB TV kartı ile hem TV izleyebilecek hem de beğendiğiniz görüntüleri USB kartın hafızasına aktarabileceksiniz. İster laptop’ınız da isterseniz de masaüstü bilgisayarınızda kullanabileceğiniz 4 GB’lık USB satışa sunulmayı bekliyor. En sıcak elbise kabini: Maytag drying cabinet Maytag tarafından tasarlanan ısıtıcılı elbise kabini sayesinde artık […]

Övgü AKGÜRGEN
ovgu@medyakronik.com

USB TV

TV kartı olmayan bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış USB TV kartı ile hem TV izleyebilecek hem de beğendiğiniz görüntüleri USB kartın hafızasına aktarabileceksiniz. İster laptop’ınız da isterseniz de masaüstü bilgisayarınızda kullanabileceğiniz 4 GB’lık USB satışa sunulmayı bekliyor.

En sıcak elbise kabini: Maytag drying cabinet

Maytag tarafından tasarlanan ısıtıcılı elbise kabini sayesinde artık kıyafetleriniz ıslak kalmayacak. İsteğe göre farklı boyutlarda satışa çıkan elbise kabinlerinin fiyatı 1.100 dolardan başlıyor. http://www.maytag.co.uk/ProductPages/DryCab.aspx

Sörf simülasyonu

Sörfü evinize taşıyan bu simülasyon ile odanızda sörf yapmayı öğreneceksiniz. 16 bit görüntü kalitesine sahip ürün 49.95 dolardan satışa sunuldu.

Kurmalı MP3 Player

Trevor Bavlis tarafından tasarlanan bu cihaz, kurularak çalışan ve elektrik gücüne ihtiyaç duymayan ilk MP3 player olma özelliğine sahip. MP3 çalar bir dakika kurulduktan sonra 40 dakika video ve müzik oynatıyor. Fiyatı 149,99 Dolar.

Yorum yazın