Genel

Yeni teknolojik ürünler IV

Yazan: http://www.speedybikes.co.uk/pedalofit.html

Övgü Akgürgenovgu@medyakronik.comNihan Ozannozan@medyakronik.com Cep telefonu kolun parçası oldu Teknolojinin şaşırtan gelişimiyle istekler artıyor, tasarımlar çılgınlaşıyor. Cihazlardan sadece ileri teknoloji beklenmiyor, çevre dostu olmaları ve enerji tasarrufu sağlamaları da isteniyor. Amerikalı endüstri tasarımcısı Jim Mielke çevreci teknolojik cihazlara yeni bir tasarım ekledi: İnsan kolunda dövme gibi duran bir cep telefonu. Kas dokusuyla deri arasına silikon yardımıyla […]

Övgü Akgürgen
ovgu@medyakronik.com
Nihan Ozan
nozan@medyakronik.com

Cep telefonu kolun parçası oldu

Teknolojinin şaşırtan gelişimiyle istekler artıyor, tasarımlar çılgınlaşıyor. Cihazlardan sadece ileri teknoloji beklenmiyor, çevre dostu olmaları ve enerji tasarrufu sağlamaları da isteniyor. Amerikalı endüstri tasarımcısı Jim Mielke çevreci teknolojik cihazlara yeni bir tasarım ekledi: İnsan kolunda dövme gibi duran bir cep telefonu. Kas dokusuyla deri arasına silikon yardımıyla cep telefonu mekanizmasından oluşturulan dijital bir ekran ekleniyor. Cep telefonu ile dijital ekran arasında bluetooth sayesinde bağlantı kuruluyor.
Telefona çağrı ya da mesaj geldiğinde dövme şeklindeki dijital ekrana uyarı geliyor ve gelen çağrı ya da mesaj ekrandan görülebiliyor. Ayrıca arayan numaralar görülebiliyor ve dijital ekranın yanındaki rakamlar tuşlanarak arama yapılabiliyor. Her geçen gün yeni modeller çıkartan cep telefonu endüstrisi bu yenilik karşısında nasıl bir tepki verecek bilinmez. Tabii, kolunda her daim yapışık bir cep telefonu taşımak isteyeceklerin sayısı da.

Hasta bisikleti

Klasik tekerlekli sandalye üzerinde oynanarak tasarlanan pedallı bisiklet sayesinde artık hastalar kendilerini yormadan ilerleyebilecek. Uzaktan bakıldığında bisikleti andıran bu işlevsel ürün 50 Dolardan satışa sunuldu.

Matkap dengeliyici

Normal bir matkaptan pek de farkı yokmuş gibi görünen bu ürün, ucundaki yuvarlak halka sayesinde duvarı şekilsiz delmenizi engellerken, sizin de güç sarf etmeden iyi işler çıkartmanıza yardımcı oluyor. Henüz satışa çıkmadı.

Yorum yazın