Genel

Takas kart ile para harcamadan alışveriş

Yazan: HaberVs

Övgü Akgürgenovgu@medyakronik.com Visa Swap nasıl işliyor? 1- Kıyafetlerinizi sisteme üye olan mağazaya getiriyorsunuz2- Kıyafetlerinizin durumları mağaza görevlilerince değerlendirildikten sonra, kartınıza puan yükleniyor.3- Mağazada beğendiğiniz diğer ikinci el ürünleri topladığınız puanlarla alabiliyorsunuz. Visa Swap üyesi mağazalar şimdilik yalnızca İngiltere’de var Sosyal sorumluluk projesi olarak, İngiltere’de Visa ve TRAID (Textile Recycling for Aid and International Development) işbirliği […]

Övgü Akgürgen
ovgu@medyakronik.com

Visa Swap nasıl işliyor?

1- Kıyafetlerinizi sisteme üye olan mağazaya getiriyorsunuz
2- Kıyafetlerinizin durumları mağaza görevlilerince değerlendirildikten sonra, kartınıza puan yükleniyor.
3- Mağazada beğendiğiniz diğer ikinci el ürünleri topladığınız puanlarla alabiliyorsunuz.

Visa Swap üyesi mağazalar şimdilik yalnızca İngiltere’de var

Sosyal sorumluluk projesi olarak, İngiltere’de Visa ve TRAID (Textile Recycling for Aid and International Development) işbirliği ile açılan Visa butik mağazaları tüketim çılgınlığının önüne geçmeyi hedefliyor. Hoşunuza gitmeyen kıyafetlerinizi atmak yerine onları değerlendirme fırsatı sunan Visa Swap, evdeki takas partilerini mağazalara taşıdı. Puan sistemi ile çalışan Visa Swap kart, para ile değil sadece verdiğiniz kıyafetlerin puanlarıyla çalışıyor. Topladığınız puanlarla anlaşmalı mağazalardan diğer kart sahiplerinin getirdiği ikinci el kıyafetleri satın alabiliyorsunuz. Böylece geri dönüşümü sağlanmış oluyor.
Kampanyayı ünlüler de destekliyor

Visa Swap’in şimdiki amacı ise bu sosyal sorumluluk projesini tüm dünyaya yayabilmek. Projenin tanıtılması ve desteklenmesi amacıyla Kelly Osbourne, Naomi Campbell gibi ünlü isimler de kıyafet bağışları ile projeye destek oluyor. Belki de çok yakında para harcamadan alışveriş yapabileceğiz.

Yorum yazın