Genel

Üniversite öğrencileri için e-fikir yarışması

Yazan: www.e-fikrim.com

Üniversite öğrencilerinin internette iş kurma fikirleri “e-fikrim” yarışması ile hayata geçiyor. Embrio.com.tr, yemeksepeti.com, uzmantv.com, e-bebek.com, gedikgross.com, gittigidiyor.com, istanbul.net, haber.gen.tr gibi internet şirketlerinin desteklediği yarışmada öğrenciler internet üzerindeki iş fikirlerini www.e-fikrim.com’a gönderecekler. Yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerin tüm ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabiliyor. Öğrenciler, bireysel veya grup olarak en son 18 Nisan 2008 Cuma […]

Üniversite öğrencilerinin internette iş kurma fikirleri “e-fikrim” yarışması ile hayata geçiyor. Embrio.com.tr, yemeksepeti.com, uzmantv.com, e-bebek.com, gedikgross.com, gittigidiyor.com, istanbul.net, haber.gen.tr gibi internet şirketlerinin desteklediği yarışmada öğrenciler internet üzerindeki iş fikirlerini www.e-fikrim.com’a gönderecekler.

Yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerin tüm ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabiliyor. Öğrenciler, bireysel veya grup olarak en son 18 Nisan 2008 Cuma akşamına kadar fikirlerini gönderebilecekler. Yarışmaya gönderilen fikirler arasından finale kalanların sunumları, 3 Mayıs günü sunumlarını İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü’nün organize edeceği “E-fikrim” gününde yapılacak.

Finale kalan iş fikirleri sahipleri, sunumlarını Türkiye’nin önde gelen internet şirket yöneticilerinden oluşacak bir jüriye yapacaklar. Jüride Embrio.com.tr Genel Müdürü Hamit Kekeç; yemeksepeti.com kurucu ortakları Nevzat Aydın ve Melih Ödemiş; e-bebek.com kurucusu Halil Erdoğmuş; Gedikgross.com Genel Müdürü Ömür Topaç; haber.gen.tr kurucusu, İTÜ İşletme Mühendisliği İşletme Fakültesi öğretim görevlisi Burak Büyükdemir; uzmantv ve itiraf.com’un kurucusu Ersan Özer; gittigidiyor.com kurucu ortaklarından Burak Divanlıoğlu, Serkan Borançılı ve Genel Müdürü Cenk Angın yer alacak.

Katılımcılar yarışmaya www.e-fikrim.com adresinden başvuru yapabilecekler. Dizüstü bilgisayar, cep bilgisayarı ve cep telefonu gibi ödüllerin verileceği yarışmanın sonuçları aynı gün ilan edilecek ve dereceye girenlerin ödülleri törenle verilecek.

Bu sene İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü’nün desteği ile gerçekleşen bu yarışma diğer tüm üniversite kulüplerinin katkılarına açık. Tüm üniversite kulüplerin katılımını hedefleyen bu yarışma Türkiye’de internet ve mobil fikirleri sahipleri ile internet şirketleri arasında köprü rolü oynamayı hedefliyor. Yarışmaya destekleyici olmak isteyen şirketler ve üniversite kulüpleri www.e-fikrim.com adresinden detaylı bilgi alabiliyor.

Detaylı bilgi için:
İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü: Harun Ünlüsoy
Telefon: 0212 241 3072
Faks: 0212 241 3073
Web:
Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi, 34367 Maçka/İSTANBUL

Yorum yazın