Yaşam

‘Fantezi’ amaçlı yapay kızlık zarı!

Yazan: Görkem Keser

İnternette yapay “kızlık zarı” satıldığını öğrendiğimde bir an duraksadım ve kendime ”en sonunda bunu da yaptılar” dedim. Bu kısa süren şaşkınlığım, namus cinayetlerinin aklıma gelmesiyle yerini üzüntüye bıraktı. Cinsiyetçiliğe dayalı namus anlayışı, bekâretin hala tabu olduğu ülkelerde ilginç ürünler ortaya çıkmasına neden oluyor. Seks yapmanın sadece erkeklerin tekelinde olduğunu düşünen, kadının seks yapma özgürlüğünü elinden […]

İnternette yapay “kızlık zarı” satıldığını öğrendiğimde bir an duraksadım ve kendime ”en sonunda bunu da yaptılar” dedim. Bu kısa süren şaşkınlığım, namus cinayetlerinin aklıma gelmesiyle yerini üzüntüye bıraktı. Cinsiyetçiliğe dayalı namus anlayışı, bekâretin hala tabu olduğu ülkelerde ilginç ürünler ortaya çıkmasına neden oluyor. Seks yapmanın sadece erkeklerin tekelinde olduğunu düşünen, kadının seks yapma özgürlüğünü elinden alan geleneksel toplumlar, günümüzde hala sayıca fazla. Namus kavramı altında kadınları öldüren, onlara acı çektiren erkekler, bu zihniyeti yaratanlar ve destekleyenler değişmediği sürece daha çok yapay zarlar görmeye devam ederiz. Ürün, cinsel fantezi adı altında satılıyor ve yoğun ilgi görüyor. ”Normal bekâret zarının tüm özelliklerine sahip” mottosu ile satılan ürün, çok sayıda kadın tarafından satın alınıyor. Bu ticari ürünün en büyük özelliği ise altında derin bir acı, ölüm korkusu ve karanlık bir zihniyet taşıması. Ürünü Türkiye’de satan girişimcilerden biri olan B.B. ile ürünün hikâyesini konuştuk.

Daha önce internet üzerinden başka ürünler satıyor muydunuz?
Benim e-ticaret için ilk girişimim oldu. 2008 yılında şu an da faal olan sitemi kurdum. Müşterilerin istekleri üzerine 2 kere sitemi yeniledim. Çok kısa bir süre için de tekrar yenilenmeye ihtiyacı var. Değişen teknoloji de insanların da müşterilerin isteklerine cevap vermemiz gerekiyor.

Yapay kızlık zarı satmak nereden aklınıza geldi, böyle bir ihtiyaç mı gördünüz?
Daha önceleri de Çin ve Japonya üzerinden Türkiye’de bulunmayan ürünler getirtiyordum. Fakat girişimine cesaret edemedim. Yapay kızlık zarını gazetede gördüm. Firmayla anlaştıktan sonra Türkiye’de bu ürüne talep olacağını düşündüm. Türkiye’de ilk olarak arzını gerçekleştirdim.

Ürün hakkında kullananların yorumları… *
– memnunietimi yazmak içn sabrzlandm! kesinlikle çok inandırıcı oldu!!çk memnn kaldm.bi aksilik olck die ck heyecanlandm ama öyle basit ve inandrcydıki
– çok teşekkür ediyorm aynı gün kargo geldi size de belirttm gibi o gün bana lazımdı hayatımı kurtardınız
– bence çok güzel bi ürün erkek arkadaşım anlamadı bile, herkese tavsiye ediyorum.
– arkadaşlar ben evleneceğim kişiyle yapıcam eger kan gelmezse beni öldürür yüzde yüz etkisi var mı cevap verin acil lütfen
* Yorumlar düzeltilmeden olduğu gibi alınmıştır

Peki, sağlığa bir zararı var mı?
Tabi ki sağlıklı. Vücuda hiç bir şekilde alerji yapacak materyal içermemekte. Bize geri dönüşlerden de böyle bir sıkıntı olmadığına kesin olarak cevap verebiliyoruz.

Ayda ortalama kaç tane satıyorsunuz?
Satışlarım şu anlık ideal durumda. Hiç bir sıkıntım yok fakat çok yakın bir süre içinde ekip halinde çalışacağımıza eminim.

Ailen ve çevren bu işe tepki gösterdi mi?
Sonuçta bir ticaret gerçekleştiriyorum. Adı, cismi ne olursa olsun kâr amaçlı bir yatırım yapılıyor. Buna itiraz edecek kimseyle karşılaşmadım fakat övgüler de almadım tabi ki

Ürünü kullanan insanlar sana geri dönüş yapıyorlar mı, ne gibi tepkiler veriyorlar?
Müşteri yorumlarından takip ettiğim kadarıyla biliyorum. Çok değişik tepkiler alıyorum. Dilerseniz internet sitemden okuyabilirsiniz.

Bekârete bakış açınız nedir? Sizce kadınlar bunun yüzünden öldürülmeyi hak ediyorlar mı?
Bunu yapanlar insan olamazlar. Kimse kimsenin canını bunu bahane ederek kıyamaz. Biz bunları düşünerek bu ürünü fırsata çevirmekte istemiyoruz. Satış yaparken de fantezi amaçlıdır diye belirtiyoruz. Fakat insanlar farklı şekillerde de kullanabiliyorlar. Sonuçlardan da gayet memnunlar.

Vicdani olarak rahatsızlık hissediyor musunuz?
Evlilik cüzdanını görmeden kondom satan eczaneci rahat uyuyorsa bende rahat uyuyabilirim diye düşünüyorum.

İnsanların hayatlarını kurtarmak mı yoksa onların acısından para kazanmak mı? Hangisini yaptığınızı düşünüyorsunuz?
Tekrar söylemem gerekiyor. Bu ürün fantezi içeriklidir. Fakat insanlarımız karşındakini kandırmak için de bu ürünü kullanabiliyor. Bunu engellemem mümkün değil. Ekmek bıçağı üreten firmaya , bıçaklanan insanlar yüzünden yuhalamıyorsak bana da bunun yapılmasına gerek yok. Sevgilin veya kocan ile farklı dakikalar geçirmek istemiyorsan işte bu ürün tam size göre.

4 Yorum

Yorum yazın