Gündem İstanbul

Fırtına vergi dairesinin çatısını uçurdu

Yazan: Yağmur Yılman

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına nedeni ile saat 13:40 sularında, İkitelli Maliye Kompleksi binasının çatısı uçtu. Parçaların üzerine düştüğü 3 araç hasar gördü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önceden uyarıda bulunduğu fırtına bugün İstanbul’da etkili oldu. Başakşehir’de şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle Ziya Gökalp Mahallesi, Turgut Özal Caddesinde bulunan İkitelli Maliye Kompleksi’nin çatısı yerinden uçtu. Bu çatının fırtına nedeni ile yerinden sökülen parçaları, binanın önünde park halinde bulunan bazı araçların üzerine düştü. Parçalar üç aracın hasar görmesine neden oldu.

Fotoğraflar: Yağmur Yılman

Vergi  dairelerinin bulunduğu Maliye Kompleksi’ne yakın bir binada bulunan HaberVs muhabiri Yağmur Yılman, ani çıkan fırtına nedeniyle çatının havalandığını ve çevrede büyük paniğe neden olduğunu bildirdi.

Oldukça işlek bir cadde olan Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleşen olayın maddi hasarla atlatılması ve herhangi bir yaralanma olmaması çevre sakinleri tarafından büyük şans olarak nitelendiriliyor. Olayla ilgili hasar tespitinin ardından temizlik çalışmaları da başlatıldı.

 

 

 

 

Yorum yazın